Loading...
Vrijwilliger worden2018-04-03T08:57:26+00:00

Ben jij Gastvrij en wil je erbij?

De Stichting Gastvrij ’s-Hertogenbosch heeft altijd plaats voor enthousiaste mensen die op vrijwillige basis een bijdrage willen leveren aan het welslagen van onze activiteiten. Hiervoor is geen specifieke opleiding of ervaring nodig wel krijg je een opleiding ‘Gastvrijheid’. Je vindt het leuk om mensen te helpen en hen te informeren en je bent een aantal uren per maand beschikbaar. Daarnaast is het belangrijk dat je liefde voor de stad hebt en interesse in wat er in en om de stad gebeurt.

Bestuurder Citybus

Voor de functie als berijder op de gratis hop-on/hop-off busjes vragen we uiteraard een geldig rijbewijs B.

Vrijwillig is niet vrijblijvend! Via een eenvoudig roostersysteem kun je je eigen tijd indelen.

Wil je meer informatie, stuur dan een berichtje naar stichting@gastvrij-shertogenbosch.nl.

Wil je je aanmelden, gebruik dan het aanmeldformulier.

aanmelden

Trots op ’s-Hertogenbosch

De Stichting ’s-Hertogenbosch bestaat uit louter vrijwilligers. Zowel de werkzaamheden van de mensen “op straat” als de coördinerende en bestuurlijke taken worden uitgevoerd door enthousiaste en gedreven vrijwilligers.

Stuk voor stuk mensen die houden van ‘s-Hertogenbosch en graag een steentje willen bijdragen om bezoekers van deze mooie stad een warm welkom te bieden. De vrijwilligers zijn te herkennen aan de felblauwe kleding die hun in de volksmond de geuzennaam “De Blauwe Engelen” gaf.

Wil jij je inzetten als gastvrouw of gastheer van ‘s Hertogenbosch?

De Belastingdienst erkent de Stichting Gastvrij ‘s-Hertogenbosch vanaf 7 april 2017 als een algemeen nut beogende instelling (ANBI)

RSIN/fiscaal(identificatie)nummer:

857482099