Ben jij Gastvrij en wil je erbij?

De Stichting Gastvrij ’s-Hertogenbosch heeft bijna altijd plaats voor enthousiaste mensen die op vrijwillige basis een bijdrage willen leveren aan het welslagen van onze activiteiten. Hiervoor is geen specifieke opleiding of ervaring nodig, wel krijg je een training ‘gastvrijheid’.

Gastheren en gastvrouwen

Je vindt het leuk om mensen te helpen en hen te informeren en je bent een aantal uren per maand beschikbaar. Daarnaast is het belangrijk dat je liefde voor de stad hebt en interesse in wat er in en om de stad gebeurt.

De werkzaamheden bestaan uit het welkom heten van bezoekers, met behulp van platttegrondjes de weg wijzen in de stad en advies geven over evenementen en activiteiten. Vul dit digitaal aanmeldingsformulier in en we nemen spoedig telefonisch contact met je op.

Bestuurder Citybus

Je vindt het leuk om een aantal dagdelen per maand onze gratis hop-on/hop-off busjes volgens een vaste route door de stad te rijden. We rijden iets dinsdag t/m vrijdag en natuurlijk ook in het weekend op zaterdag en zondag. Behalve chauffeur ben je tijdens je dienst in de bus ook de gastvrije Blauwe Engel die aan de gasten iets vertelt over onze stad.

Heb je de leeftijd van 75 jaar nog niet bereikt, ben je in het bezit van een geldig rijbewijs B en heb je er zin in om chauffeur bij ons te worden, vul dan het aanmeldformulier in zodat we je kunnen uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

Vrijwillig is niet vrijblijvend! Via een eenvoudig rooster systeem kun je je eigen tijd indelen.

Wil jij je inzetten als gastvrouw, -heer of chauffeur van ’s-Hertogenbosch? Meld je dan aan via dit formulier.

Wil je meer informatie, stuur dan een berichtje naar stichting@gastvrij-shertogenbosch.nl.

Trots op ’s-Hertogenbosch

De Stichting ’s-Hertogenbosch bestaat uit louter vrijwilligers. Zowel de werkzaamheden van de mensen “op straat” als de coördinerende en bestuurlijke taken worden uitgevoerd door enthousiaste en gedreven vrijwilligers.

Stuk voor stuk mensen die houden van ‘s-Hertogenbosch en graag een steentje willen bijdragen om bezoekers van deze mooie stad een warm welkom te bieden. De vrijwilligers zijn te herkennen aan de felblauwe kleding die hun in de volksmond de geuzennaam “De Blauwe Engelen” gaf.

De Belastingdienst erkent de Stichting Gastvrij ‘s-Hertogenbosch vanaf 7 april 2017 als een algemeen nut beogende instelling (ANBI)

RSIN/fiscaal(identificatie)nummer:

857482099