Ben jij Gastvrij en wil je erbij?

De Stichting Gastvrij ’s-Hertogenbosch heeft bijna altijd plaats voor enthousiaste mensen die op vrijwillige basis een bijdrage willen leveren aan het welslagen van onze activiteiten. Hiervoor is geen specifieke opleiding of ervaring nodig, wel krijg je een training ‘gastvrijheid’.

Gastheren en gastvrouwen

Je vindt het leuk om mensen te helpen en hen te informeren en je bent een aantal uren per maand beschikbaar. Daarnaast is het belangrijk dat je liefde voor de stad hebt en interesse in wat er in en om de stad gebeurt.

De werkzaamheden bestaan uit het welkom heten van bezoekers, met behulp van platttegrondjes de weg wijzen in de stad en advies geven over evenementen en activiteiten. Vul dit digitaal aanmeldingsformulier in en we nemen spoedig telefonisch contact met je op.

Vrijwilliger bij De Avontuurlijke Klim

De Avontuurlijke Klim is een evenement van allure dat doorloopt tot 1 februari 2024!

Voor de duur van dit evenement zijn de Blauwe Engelen op zoek naar assistentie.

Wat moet je doen als je je, tijdelijk, aansluit bij de Blauwe Engelen voor de Avontuurlijke Klim.

Tijdens een van de shifts (ochtend van 09.45-13.15 uur of middag van 13.00-1700 uur)  ontvang je de gasten aan de voet van de Klim en checkt hun toegangsbewijs op datum en tijd. Elk kwartier gaan er maximaal 15 bezoekers naar boven. Mocht er iemand slecht ter been zijn dan kan het zijn dat je de lift bedient waarmee deze persoon tot op het bordes (ca. 25 m hoog) gebracht kan worden. Tevens houd je middels een portofoon contact met de gidsen van de Kring Vrienden die zich op het bordes en op de nok/vieringstoren bevinden.

Vul dit digitaal aanmeldingsformulier in en we nemen spoedig telefonisch contact met je op.

Je krijgt tijdens je dienst tijdelijke kleding waardoor te zien is dat je bij de Blauwe Engelen hoort.

Wellicht is dit een opstap naar een leuke toekomst als échte Blauwe Engel.

Inroosteren gaat via ons eigen TopRooster programma. Hoe, dat leggen we je uit na je aanmelding.

Bestuurder Citybus

Voor de functie als berijder op de gratis hop-on/hop-off busjes vragen we uiteraard een geldig rijbewijs B.

Vrijwillig is niet vrijblijvend! Via een eenvoudig rooster systeem kun je je eigen tijd indelen.

Wil jij je inzetten als gastvrouw, -heer of chauffeur van ’s-Hertogenbosch? Meld je dan aan via dit formulier.

Wil je meer informatie, stuur dan een berichtje naar stichting@gastvrij-shertogenbosch.nl.

Trots op ’s-Hertogenbosch

De Stichting ’s-Hertogenbosch bestaat uit louter vrijwilligers. Zowel de werkzaamheden van de mensen “op straat” als de coördinerende en bestuurlijke taken worden uitgevoerd door enthousiaste en gedreven vrijwilligers.

Stuk voor stuk mensen die houden van ‘s-Hertogenbosch en graag een steentje willen bijdragen om bezoekers van deze mooie stad een warm welkom te bieden. De vrijwilligers zijn te herkennen aan de felblauwe kleding die hun in de volksmond de geuzennaam “De Blauwe Engelen” gaf.

De Belastingdienst erkent de Stichting Gastvrij ‘s-Hertogenbosch vanaf 7 april 2017 als een algemeen nut beogende instelling (ANBI)

RSIN/fiscaal(identificatie)nummer:

857482099